Spm og svar

Ønsker du å gi penger direkte til jenter?
Noen av våre medlemmer lurer på hvorfor ikke jentene er synlige i organisasjonen – de skulle vel i vel så stor grad som guttene ha behov for hjelp.
SPM støtter i hovedsak et stort senter med skole og barnehjem for gutter nær Bonagram. I tillegg driver Paramananda Mission flere andre barnehjem, skoler og helsestasjoner. To av de andre sentrene er forbeholdt jenter, som Madhamgram. De får der det samme tilbudet som guttene i Bonogram: omsorg, helsetjenester, skolegang, mat og klær. Som du ser på bildene utgjør jentene en stor andel av skolebarna, men de bor ikke på barnehjemmet. Likevel vil dine gaver til SPM også komme jentene tilgode.

Også data
Skolen gir ulike typer utdanning og praksis innen områder som f eks boktrykking, sterkstrøm, landbruk, snekring, helse, instrumentreparasjon, mekanikk, -og selvsagt også databehandling.
-Noen får en kortere utdanning innen sitt felt, men noen går frem til full fagutdanning.

Yrkesopplæring
-Vi har gode lærerkrefter og gode lokaler. Innen landbruk har vi f eks en 40 dekar stor åker der vi kombinerer skolegang, jordbruksarbeid, traktoropplæring – og samtidig skaffer mat til ashramen, sier Trishan.

Enkeltgaver
SPM tar ikke bare mot faste månedlige gaver. Ønsker du eller noen du kjenner å gi engangsbeløp, så tar vi selvsagt mot dette også. Vennligst noter på giroen at det er et engangsbeløp. Støtteforeningen for Paramananda Mission har bakgirokontonummer: 4520.10.67387.

Flere medlemmer
Vi ønsker å få flere medlemmer i Støtteforeningen for Paramananda Mission. Her kan du som allerede er medlem gjøre en liten innsats. Send gjerne en lenke til dette nettstedet. Eller be om annen informasjon.

E-post?
Har du egen e-post-adresse så ber vi deg sende den til oss. Vi sparer penger ved å begrense portokostnader og kopiering når vi sender ut informasjon på e-post til de av dere som har e-postadresse. Send din e-postadresse til harald.harnang@gmail.com.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s